Website laten maken

Heb je als startende ondernemer een eigen site nodig? Wil je beginnen met het online verkopen van producten, bekend maken van een organisatie of promoten van een evenement? Of misschien heb je al een website, maar kan die wel wat meer overzicht, een modernere uitstraling of totale opfrisbeurt gebruiken? Wij helpen je graag met het vinden van jouw plekje in de online wereld!

Aanbod

Nieuwe website

Verbeteren website

Webshop

Voordelen

Voordat je met ons in zee gaat, wil je natuurlijk wel weten wat dat voor jou betekent. Wij hebben de voordelen voor je op een rijtje gezet!

Persoonlijke benadering

Elke opdracht is uniek. Daarom werken wij niet met vaste pakketten of prijzen. Op basis van jouw vraag (maar ook van jouw budget) bepalen we hoeveel je betaalt.​ Hierbij kijken we naar het aantal uur dat we verwachten aan de opdracht te besteden.

SNELLE WERKWIJZE

Korte lijntjes en de juiste communicatie zorgen ervoor dat jouw website al heel snel de lucht in kan. Heb je geen tijd voor een persoonlijk kennismakingsgesprek? Ook met telefonisch of mailcontact kunnen wij je helpen. Zo ben je vliegensvlug online.

Geen verplichtingen

Als we klaar zijn met het ontwerp, leggen we jou uit hoe je de site zelf kunt bijhouden. Zo zit je nergens aan vast. Heb je liever dat wij de site onderhouden? Dan betaal je alleen de uren die wij hiervoor maken.

BIJ DE TIJD

Naast ons werk voor Ludante studeren wij communicatie. Of was het nou andersom? Hoe dan ook, we leren alles over de nieuwste trends en passen die toe in ons werk. Jouw website is dus helemaal van deze tijd.

Werkwijze

Stap 1: Bespreken

Om te beginnen willen we graag precies weten wat je precies wilt. Dit bespreken we uitvoerig in een kennismakingsgesprek op een locatie die jou uit komt. Zodra wij dit duidelijk is, stellen wij een offerte op met een persoonlijke prijs. Die prijs bepalen wij op basis van de grootte van jouw opdracht. Als we het samen eens zijn over een prijs, teken je de offerte.

Stap 2: Maken

Een getekende offerte is voor ons het startschot om de creatieve radaren te laten draaien. De website maken we helemaal in de stijl die bij jouw organisatie past. Zelf hoef je weinig te doen! We zetten voor jou de domeinnaam en hosting op en zorgen dat de site goed beveiligd wordt. Als we een bestaande site verbeteren, hebben we alleen de inloggegevens van je nodig.

Stap 3: Afstemmen

Tijdens het ontwerpen sturen we jou regelmatig updates over de gang van zaken. Na een tijdje sturen we een eerste versie van de site, waar je feedback op kunt geven. Je kunt precies aangeven wat je mooi vindt, of wat je liever anders ziet. Deze feedback verwerken wij vervolgens zodat de website helemaal wordt zoals je voor ogen hebt.

Stap 4: Klaar!

Op het moment dat we allebei tevreden zijn over het resultaat, zetten we de website online. Nu is het aan jou hoe het verder gaat. Als je de website zelf wilt onderhouden, krijg je van ons een overdrachtscursus. Je kunt er ook voor kiezen om de site door ons te laten onderhouden.

Contact

Wil jij een (vernieuwde) website? Laat het ons weten!